Våra medlemmar

Nedan listade företag och tjänster är anslutna till Sveriges Föreningssystem och är kompatibla med DAK-formatet för export av närvarodata.

Totalt närvaroförs 3 000 000 aktiviteter årligen och 175 000 ledare använder något av medlemsföretagens system dagligen.

Medlemmar

• Aktivitetskort på Nätet (Verksamma sedan 2006)

Umeå

En tjänst för aktivitetsbidragsgrundande närvaroregistrering.

• Anteo (2000)

Kristianstad

Hemsida, medlemsregister, artikelhantering, schema, bokning, reservplatser, incheckning, närvaroregistrering, dörröppnare, webbutik.

• Horsemanager (2008)

Stenkullen

Webbaserat medlemsregister, fakturering, lektionshantering, närvarorapportering samt hästjournal för ridskolor.

• Laget.se (2004)

Örebro

Hemsida, närvarohantering, medlemsregister, avgiftshantering för idrottsföreningar.

• Matchi (2012)

Göteborg

Klubbhanteringssystem + Community för racketsport. Bokningar, medlems- och kundregister, hallstyrning, fakturering, synk mot kassa och bokföring, försäljning online.

• Mina Aktiviteter/CogWork (2004)

Uppsala

Medlemshantering, bokningar, betallösningar, bokföring, incheckning/närvaro (dator/mobil/streckkod mm), lokalhantering.

• MyClub (2004)

Stockholm

Medlemsregister, hemsida, avgiftshantering, närvarohantering för idrottsföreningar.

• MyCourt

Stockholm

För racketsporter. Bokningar av plan och tränare, hallstyrning.

• Pastell Data

Malmö

Inpasseringskontroll, bokningar.

• Sportadmin (2008)

Malmö

Medlemsregister, hemsida, avgiftshantering, närvarohantering för föreningar.

• Sportnik (2001)

Stockholm

Medlemsregister, hemsida, avgiftshantering, närvarohantering för föreningar.

• Svenskalag.se (2007)

Norrköping

Medlemsregister, närvarohantering, hemsida, avgiftshantering för idrottsföreningar.

• Xenophon (2001)

Bromma

Administration skräddarsydd för ridskolor som omfattar ett 80-tal rutiner för kunder/elever, hästar, lektioner/kurser och med en komplett reskontra.

• Zynatic Medlemsregister (2005)

Järfälla

Medlemsregister, närvarohantering, kortbetalning, avgiftshantering för föreningar.